Maratonul Apuseni ~ 2015 - pentru Evelina

Maraton Apuseni msg systems este o competiţie sportivă de alergare montană organizată de Clubul Alpin Român – secţia Universitară Cluj si Natura Transilvaniei. Competiţia are 2 probe de concurs: proba de maraton, cu o lungime totală a traseului de 42,8 km şi proba de semi-maraton, cu o lungime totală a traseului de 21,1 km.

Ambele trasee se desfăşoară pe drumuri publice, drumuri forestiere, poteci turistice marcate, poteci de munte nemarcate şi vor fi semnalizate corespunzător de către organizatori. Startul şi sosirea vor fi în Staţiunea Muntele Băişorii, localizată în Muntele Mare, judeţul Cluj.

Traseul de maraton

Traseul de maraton, descris la http://www.maratonapuseni.ro/concurs/traseu va avea un punct doar de hidratare, 6 puncte de alimentare și 7 puncte de control.

Traseul de semi-maraton

Traseul de semi-maraton descris la http://www.maratonapuseni.ro/concurs/traseu va avea un punct doar de hidratare, 2 puncte de alimentare și 4 puncte de control.

Harta traseului se găsește aici: http://www.maratonapuseni.ro/concurs/traseu

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

3

Suma:

70 RON

Pagini fundraising

Alerg pentru Evelina

Alerg pentru Evelina ca sa-i ofer o copilarie normala.Cumpara si tu KM alergati de mine. Micuta Eveline Maria a venit pe lume ca un copil normal, s-a

1,000 RON Target
70 RON Suma
3 Donatii
7% Complete