ALERG PENTRU EVELINA!

 

Laurentiu Daniel Moga Asociația Salvează o Inimă

11.5% Complete
115 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații

Alerg pentru Evelina ca sa-i ofer o copilarie normala.Cumpara si tu KM alergati de mine.

Micuta Eveline Maria a venit pe lume ca un copil normal, s-a dezvoltat corespunzator varstei pana intr-o zi cand, din senin, aparent fara motiv, a facut o criza convulsiva care a lasat-o fara cunostinta pret de cateva minute bune. Asa a debutat cosmarul….

In tot acest cosmar a aparut o raza de speranta, clinica de neurologie din Elvetia-University Children’s HospitalNeuropediatrics / Children Neurology de catre doamna profesor doctor Barbara Plecko a acceptat cazul micutei Eveline, i se da acum sansa la un diagnostic corect si de ce nu sansa la o viata normala, la fel ca si ceilalti copii de varsta ei.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ASOCIAȚIA "SALVEAZA O INIMĂ" este o organizație neguvernamentala înființata pe data de 17 decembrie 2012 cu scopul de a salva viețile copiilor aflați în dificultate. 

Din pacate nu toate basmele care incep cu “a fost odata ca niciodata” au acelasi final fericit. Este si cazul micutei Eveline Maria Enache, acum in varsta de an si 8 luni dar care din pacate nu mai poate face nici macar gesturi specifice unui bebelus de cateva luni. De ce? Din pacate nici macar unii dintre cei mai titrati experti in domeniul neurologiei nu pot da un raspuns la aceasta intrebare.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 17 Mai 2015, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

3 Donații

Spor la treaba. Ne vedem pe strazi, prin parcuri, pe DN 1 sau pe unde ne-or mai purta picioarele !
11 May 2015
<3
10 May 2015
Succes!
08 May 2015