ALERG PENTRU ALEXANDRU, LA BUCHAREST INTERNATIONAL HALF MARATHON

 

Nicoleta Ciortan Asociația Salvează o Inimă

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații

Pe atunci nimeni nu a bănuit nimic. Eram un bebeluş normal. Mâncam, plângeam, râdeam…iar zilele au trecut urmându-şi drumul lor, normal şi firesc.

După vârsta de un an şi jumătate, părinţii mei s-au interesat cum era şi firesc, de ce nu merg şi eu – NORMAL – ca toţi copiii.

Răspunsul avenit repede: “Este băiat şi e ma leneş….o sa meargă”.

Pe la 2 ani şi jumătate, părinţii mei au aflat crudul adevăr – eram bolnav – având diagnosticul: Parapareză Spastică şi Sindrom Cerebelos – Gradul I (grav).

De atunci, a început coşmarul, drumuri interminabile la diferiţi medici, analize peste analize, recuperări peste recuperări, două operaţii – una în 2006 şi alta 2013- operaţii de întindere tendoane.

Trebuie să menţionez că, la fiecare mişcare din viaţa mea, tot timpul mama trebuie să mă sprijine.

La vârsta de 8 ani am trecut pragul şcolii, iar acum sunt elev în clasa a VIIIa şi îmi doresc din tot sufletul continuarea studiilor.

Programul unei zile este foarte încărcat:

–         dimineaţa mergem la recuperări

–          după – amiază la şcoală

–         Restul timpului învăţ şi port în suflet o flacără ce nu are voie să se stingă – speranţa că într-o zi voi merge.

Zilnic din buzunarul părinţilor pleacă 20 de lei, în fiecare zi, doar pe mijlocul de transport dus – Intors până la Techirghiol, la Centrul Pilot, unde fac kineto – terapie .

Doctorii mi-au spus că am şanse 100% , dar situaţia financiară a părinţilor este dificilă, iar fără recuperări, şansele mele s-ar reduce simţitor, aşa că, VĂ ROG din suflet pe toţi cei cu suflet mare să mă ajutaţi.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ASOCIAȚIA "SALVEAZA O INIMĂ" este o organizație neguvernamentala înființata pe data de 17 decembrie 2012 cu scopul de a salva viețile copiilor aflați în dificultate. 

M-am născut într-o superbă zi de sfârşit de vară pe data de 20 august, în anul eclipsei totale de Soare, în anul 1999 şi am primit două prenume frumoase: Alexandru– Dumitru.

Pe atunci nimeni nu a bănuit nimic. Eram un bebeluş normal. Mâncam, plângeam, râdeam…iar zilele au trecut urmându-şi drumul lor, normal şi firesc.

 

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 17 Mai 2015, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!