Proiecte

Din pacate nu toate basmele care incep cu “a fost odata ca niciodata” au acelasi final fericit. Este si cazul micutei Eveline Maria Enache, acum in varsta de an si 8 luni dar care din pacate nu mai poate face nici macar gesturi specifice unui bebelus de cateva luni. De ce? Din pacate nici macar unii dintre cei mai titrati experti in domeniul neurologiei nu pot da un raspuns la aceasta intrebare.

965 RON Suma:
10 Donatii:
6 Galantomi:

Alex are 12 ani şi aproape toată viaţa a stat prin spitale. S-a născut în Vaslui, dar o mare parte din timp şi-a petrecut-o prin spitale, în Iaşi. Băiatul s-a născut cu o problemă pe partea dreaptă a corpului, membrele sale, în loc să aibă două oase, au numai câte unul, şi acela nu ţine pasul cu creşterea celorlalte.

0 RON Suma:
0 Donatii:
0 Galantomi:

M-am născut într-o superbă zi de sfârşit de vară pe data de 20 august, în anul eclipsei totale de Soare, în anul 1999 şi am primit două prenume frumoase: Alexandru– Dumitru.

Pe atunci nimeni nu a bănuit nimic. Eram un bebeluş normal. Mâncam, plângeam, râdeam…iar zilele au trecut urmându-şi drumul lor, normal şi firesc.

 

190 RON Suma:
5 Donatii:
3 Galantomi:

Până la finele anului 2016, Asociația “Salvează o inimă” și-a propus să salveze 45 de copii bolnavi cu inima. De la începutul anului, ONG-ul românesc a strâns fondurile necesare pentru intervențiile chirurgicale a 15 copii bolnavi de inimă

14,197 RON Suma:
97 Donatii:
1 Galantomi:

Amelia are doar 10 luni, la această fragedă vărstă suferă de o formă agresivă de cancer (Rabdomiosarcom embrionar).

 

 

2,195 RON Suma:
14 Donatii:
1 Galantomi:

Din păcate la varsta de 6 luni Elena a fost diagnosticata cu o boala genetica rara, amiotrofie spinala tipul 1, boala numarul 1 la mortalitatea infantila.

1,500 RON Suma:
8 Donatii:
1 Galantomi: