Asociația Salvează o Inimă

Asociația Salvează o Inimă

5000 de euro pentru salvarea unei vieti de copil

Status: Inchis

Din pacate nu toate basmele care incep cu “a fost odata ca niciodata” au acelasi final fericit. Este si cazul micutei Eveline Maria Enache, acum in varsta de an si 8 luni dar care din pacate nu mai poate face nici macar gesturi specifice unui bebelus de cateva luni. De ce? Din pacate nici macar unii dintre cei mai titrati experti in domeniul neurologiei nu pot da un raspuns la aceasta intrebare.

[ Show more ]

965 RON

Sumă:

6

Galantomi:

10

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Micuta Eveline Maria a venit pe lume ca un copil normal, s-a dezvoltat corespunzator varstei pana intr-o zi cand, din senin, aparent fara motiv, a facut o criza convulsiva care a lasat-o fara cunostinta pret de cateva minute bune. Asa a debutat cosmarul….In scurt timp fetita a inceput sa piarda achizitii esentiale, instalandu-se regresul psihomotor sever, astfel incat a ajuns sa nu poata sta in sezut sau sa mestece. Da, un copil perfect normal poate redeveni bebelus fara nicio explicatie, nici macar una medicala.

Ca orice parinte, parintii micutei Eveline Maria au incercat sa faca tot ce le-a stat in putinta: investigatii de specialitate extrem de costisitoare in tara, la Cluj, la Bucuresti, in strainatate la Acibadem, in Franta, toate fara raspuns. Toti specialistii emit ipoteze imediat contrazise de alti specialist, nimeni nu poate spune cu certitudine care este cauza, de ce un copil de aproape doi ani a redevenit bebelus.

In tot acest cosmar a aparut o raza de speranta,  clinica de neurologie din Elvetia-University Children’s HospitalNeuropediatrics / Children Neurology de catre doamna profesor doctor Barbara Plecko a acceptat cazul micutei Eveline, i se da acum sansa la un diagnostic corect si de ce nu sansa la o viata normala, la fel ca si ceilalti copii de varsta ei.

De aceea, va rugam, pe toti cei care aflati povestea ei, sa o spuneti mai departe. Sa punem mana de la mana si sa strangem cei 5000 de EUR necesari pentru spitalizare si testele initiale. Impreuna ii putem da acestui copil sansa la viata normala, Eveline stia sa alerge, sa se joace, stie si vrea si acum, dar din pacate nu mai poate. Noi toti, impreuna putem schimba viata acestui pui de om care vrea doar sa fie cum a fost, la fel ca noi…