Asociația Salvează o Inimă

Asociația Salvează o Inimă

Interventii chirurgicale pentru 45 de copii bolnavi de inima

Status: Finantat

Până la finele anului 2016, Asociația “Salvează o inimă” și-a propus să salveze 45 de copii bolnavi cu inima. De la începutul anului, ONG-ul românesc a strâns fondurile necesare pentru intervențiile chirurgicale a 15 copii bolnavi de inimă

[ Show more ]

14,197 RON

Sumă:

1

Galantomi:

97

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Până la finele anului 2016, Asociația “Salvează o inimă” și-a propus să salveze 45 de copii bolnavi de inima.

De la începutul anului, ONG-ul românesc a strâns fondurile necesare pentru intervențiile chirurgicale a 15 copii bolnavi de inimă, care au fost operați in cadrul Cardiopediatric Center, centrul specializat in cardiochirurgie pediatrică din Spitalului Monza, din România si Centrul de excelență  în cardiologie și Radiologie ARES -București (ARES Romania) unde se pot efectua aceste intervenții.

Operatiile au fost efectuate de către echipa domnului Dr. Mircea Cotul, medic primar chirurgie cardiovasculară pediatrică, împreună cu doamna Dr. Antonela Mureșan, medic primar anestezie și terapie intensivă pediatrică din cadrul spitalului Monza. Totodată, Asociația “Salvează o inimă” a sprijinit financiar operațiile sau tratamentele pentru alți 20 de copii și tineri cu diverse malformații, campaniilor umanitare alăturându-se peste 10.000 de oameni și firme, care au donat peste 260.000 de Euro în acest an.