Asociația Salvează o Inimă

Asociația Salvează o Inimă

Retezat Trail Race ~ 2015 - pentru Evelina

Dată: 21 June 2015
Va invitam pe 21 iunie 2015 in zona superba a Muntilor Retezat (mai precis Retezatul Mic) pentru a participa la a 4-a editie a concursului Retezat Tr
[ Show more ]

1

Galantomi:

2

Donații:

430 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Va invitam pe 21 iunie 2015 in zona superba a Muntilor Retezat (mai precis Retezatul Mic) pentru a participa la a 4-a editie a concursului Retezat Trail Race Intersport, SkyRunning de Romania - alergare montana la peste 2000 m altitudine.

1. Cum ajungeti?

Centrul evenimentelor noastre se va afla la Complexul Turistic Cheile Butii, orasul Uricani, judetul Hunedoara. Daca veniti din Nord, din Ardeal, coborati din Deva spre Hateg si intrati in inima Vaii Jiului la Petrosani. La iesirea din Petrosani catre Targu-Jiu se face dreapta catre Vulcani, Lupeni, Uricani. Dupa Uricani, la cativa kilometric, urmati indicatorul dreapta catre Cheile Butii.

Daca veniti din Sud, din Oltenia, urcati dinspre Targu-Jiu spre Petrosani, la intrare in Petrosani faceti stanga in intersectia mare catre Vulcani, Lupeni, Uricani, Cheile Butii.

Se poate veni si din Banat, dinspre Baile Herculane, pe drum forestier (o buna parte), dar este recomandata masina de teren.

2. Trasee

- Traseul Custura (28 km si 2300 m diferenta de nivel) - parcurge zona superba a crestei Piule-Plesa din Retezatul Mic, coboara la Stana Buta, urca aproape de 2500 m pe Vf. Custura si pe Vf. Marii, pentru a cobori apoi spre finishul de la Complexul Turistic Cheile Butii.

Traseul Buta (22 km si 1200 m diferenta de nivel) - primii 13 km comuni cu Traseul Custura. La Stana Buta gasiti un punct complet de revitalizare, urmeaza apoi 7 km de coborare vijelioasa pe drum forestier umbrit pana in Poiana La Fanate, unde veti fi indrumati spre dreapta. Coborare usoara 1 km si gata, ati ajuns la Sosire Cheile Butii!

- Traseul Valea Marii (7 km si 300 m diferenta de nivel) -  un traseu usor de drumetie, recomandat tuturor iubitorilor de munte si de miscare in natura, indeosebi incepatorilor/familiilor cu copii aflati in cautarea relaxarii.

Mai multe despre eveniment aici - http://retezat.trailrace.ro/