Alerg pentru Evelina

 

Miclea Dan Asociația Salvează o Inimă

7% Complete
70 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații

Alerg pentru Evelina ca sa-i ofer o copilarie normala.Cumpara si tu KM alergati de mine.

Micuta Eveline Maria a venit pe lume ca un copil normal, s-a dezvoltat corespunzator varstei pana intr-o zi cand, din senin, aparent fara motiv, a facut o criza convulsiva care a lasat-o fara cunostinta pret de cateva minute bune. Asa a debutat cosmarul….

In tot acest cosmar a aparut o raza de speranta, clinica de neurologie din Elvetia-University Children’s HospitalNeuropediatrics / Children Neurology de catre doamna profesor doctor Barbara Plecko a acceptat cazul micutei Eveline, i se da acum sansa la un diagnostic corect si de ce nu sansa la o viata normala, la fel ca si ceilalti copii de varsta ei.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ASOCIAȚIA "SALVEAZA O INIMĂ" este o organizație neguvernamentala înființata pe data de 17 decembrie 2012 cu scopul de a salva viețile copiilor aflați în dificultate. 

Din pacate nu toate basmele care incep cu “a fost odata ca niciodata” au acelasi final fericit. Este si cazul micutei Eveline Maria Enache, acum in varsta de an si 8 luni dar care din pacate nu mai poate face nici macar gesturi specifice unui bebelus de cateva luni. De ce? Din pacate nici macar unii dintre cei mai titrati experti in domeniul neurologiei nu pot da un raspuns la aceasta intrebare.

Maraton Apuseni msg systems este o competiţie sportivă de alergare montană organizată de Clubul Alpin Român – secţia Universitară Cluj si Natura Transilvaniei. Competiţia are 2 probe de concurs: proba de maraton, cu o lungime totală a traseului de 42,8 km şi proba de semi-maraton, cu o lungime totală a traseului de 21,1 km. Ambele trasee se desfăşoară pe drumuri publice, drumuri f

 

3 Donații

Este important să ajuţi un suflet. Dacă şi faci acest lucru, este ... bine pentru cel care primeşte dar şi pentru tine !
20 May 2015
Copii reprezinta viitorul si trebuie sprijiniti! Felicitari pt initiativa si succes!
15 May 2015
15 May 2015