Alerg pentru Alexandru, la Bucharest International Half Marathon

 

Adela Mealcă Asociația Salvează o Inimă

19% Complete
190 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații

Fapte nu vorbe !
Astazi l-am cunoscut pe Alexandru Rotariu un baiat minunat din Agigea care spera intr o zi cu ajutorul meu si al vostru sa ajunga un fotbalist renumit.La varsta de doi ani si opt luni mama lui a aflat ca Alex are parapareza spastica si sindrom cerebelos, atunci au inceput drumurile la doctori si recuperarile ca alex sa poata sa faca primii pasi. Are deja doua operatii de intindere tendoane si in scurt timp va fi necesara o a treia operatie.Alex este elev in clasa a 8 a si are mult de invatat asa ca nu mai poate ajunge la terapii zilnic iar ca sa poata continua acasa mama lui i a cumparat un stepper dar sunt necesare mult mai multe aparate pe care din pacate nu si le permit. Eu m am oferit sa i duc o bicicleta medicinala .Orice lucru bine facut trebuie sa inceapa cu tine.
Voi alerga 14km la #Ecomarathon pe 9 mai 2015 pentru a i face povestea cunoscuta. Voi alerga pentru Alex si la Bucuresti la #OPBHM 21km pe 17 mai 2015.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ASOCIAȚIA "SALVEAZA O INIMĂ" este o organizație neguvernamentala înființata pe data de 17 decembrie 2012 cu scopul de a salva viețile copiilor aflați în dificultate. 

M-am născut într-o superbă zi de sfârşit de vară pe data de 20 august, în anul eclipsei totale de Soare, în anul 1999 şi am primit două prenume frumoase: Alexandru– Dumitru.

Pe atunci nimeni nu a bănuit nimic. Eram un bebeluş normal. Mâncam, plângeam, râdeam…iar zilele au trecut urmându-şi drumul lor, normal şi firesc.

 

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 17 Mai 2015, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

5 Donații

12 May 2015
Mult succes!
12 May 2015
Go Mealca !! :)
11 May 2015
Mult succes!
08 May 2015
Succes Adela!
07 May 2015