Cel mai frumos cadou de ziua mea. Best gift ever for my birthday

 

Ioana Dobrescu Asociația Salvează o Inimă

53.833333333333% Complete
1,615 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
9
Donații

40 pe 4 Aprilie! 

Inca imi doresc toate lalele din lume insa as vrea ca anul acesta sa fie despre Amelia. Ea are nevoie de orice ajutor ii putem oferi pentru a lupta cu cancerul. De aceea, rogu-va cu piosenie sa-mi faceti cadou o fapta buna si sa donati pentru Amelia. Suma nu este importanta, orice ajutor este binevenit.

Toate detaliile le gasiti pe pagina de mai jos.

40 to be on 4th of April!

I still want all the tulips in the world for my birthday but more than anything else, I want this day to be about Amelia. She needs all the help she can get from our side as she is fighting cancer. Therefore, I am kindly asking you to replace all the gifts you have in mind with donations for Amelia. The amount is not important, any help counts! Give me a good deed for my birthday and I will be super grateful!

All the details are available on the below page.

P.S Primesc si lalele. Tulips are welcomed, as well. :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ASOCIAȚIA "SALVEAZA O INIMĂ" este o organizație neguvernamentala înființata pe data de 17 decembrie 2012 cu scopul de a salva viețile copiilor aflați în dificultate. 

Amelia are doar 10 luni, la această fragedă vărstă suferă de o formă agresivă de cancer (Rabdomiosarcom embrionar).

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

9 Donații

Anonymous

10 RON
21 May 2018
In loc de lalele
04 Apr 2018

Anonymous

300 RON
Doamne ajuta.
04 Apr 2018
pentru o inimioara bolnava..
03 Apr 2018
Sper din suflet ca Amelia sa sa insanatoseasca si sa se bucure de viatza asa cum este normal ptr un copilas de varsta ei. La multi ani Oana si sa ai parte de toata fericirea din lume si mai ales de sanatate!
03 Apr 2018

Denisa

300 RON
Sper din suflet ca micuta Amelia sa se faca bine si sa se bucure de o viata frumoasa alaturi de parintii ei. La multi ani si tie Ioana si sa ai parte numai de bucurii si impliniri! Te pup si felicitari pentru implicarea ta!
28 Mar 2018
Sanatate!
27 Mar 2018
27 Mar 2018
27 Mar 2018