Asociația Salvează o Inimă

Asociația Salvează o Inimă

Pas cu pas pentru Alex

Status: Inchis

Alex are 12 ani şi aproape toată viaţa a stat prin spitale. S-a născut în Vaslui, dar o mare parte din timp şi-a petrecut-o prin spitale, în Iaşi. Băiatul s-a născut cu o problemă pe partea dreaptă a corpului, membrele sale, în loc să aibă două oase, au numai câte unul, şi acela nu ţine pasul cu creşterea celorlalte.

[ Show more ]

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Până la ora actuală, Alex a suferit 35 de intervenții chirurgicale, însă greul de abia acum începe. Va mai avea nevoie de câteva operații importante care să-i egalizeze mâinile și picioarele. Băiețul spune că își dorește foarte mult să alerge cu prietenii, să joace fotbal precum Cristiano Ronaldo, idolul său, să călătorească și să vorbească fluent limba engleză, căci “numai oamenii importanți vorbesc limbi străine”. Visul cel mai mare al lui Alexandru este să devină medic, pentru care are o admirație deosebită, și să ajute și el alți copii, așa cum el este ajutat acum.

În acest sens, Asociația “Salvează o inimă” demarează campania umanitară “Pas cu pas pentru Alexandru”

Evenimentul internațional de mountain bike cross country (MTB XC) de la Târgu Ocna, denumit sugestiv Calatorie între Cer și Pământ 2015 Powered by DIGI, a ajuns la a treia ediție. Cicliștii români vor parcurge un traseu inedit, în mina de sare de la Târgu Ocna (județul Bacău) și vor încheia cursa la suprafață.

Concursul de cross country de la Targu Ocna este singurul din tara care se desfasoara si la suprafata si in subteran.

Concursul dureaza 120 minute timp in care participantii vor parcurge cat mai multe ture de 15 km. Cine parcurge cel mai mare numar de ture in cel mai scurt timp castiga.

 In Targu Ocna traseul se desfasoara pe strazi asfaltate sau cu piatra cubica pe care traficul auto va fi dirijat special pentru concurs. Distanta parcursa pe asfalt in oras este de aproximativ 3,5 km.

Offroad traseul se desfasoara pe drumuri forestiere cu pietris si pamant, drumuri de iarba, poteci de pamant si poteci de iarba. Distanta parcursa offroad este de aproximativ 4,6 km.

In Salina traseul se desfasoara pe tunelul de acces auto care are o lungime de 3,1km. Acesta va fi parcurs de doua ori - o data la coborare si o data la urcare. In salina propriuzisa traseul are o lungime de apriximativ 600 si se desfasoara pe suprafata de sare relativ alunecoasa . Distanta totala parcursa in subteran este de aproximativ 6,8 km.

Mai multe despre eveniment gasesti aici - http://www.calatorie.transalpinbike.ro/