Din inimă pentru Amelia

Amelia are doar 10 luni, la această fragedă vărstă suferă de o formă agresivă de cancer (Rabdomiosarcom embrionar).

La 7 luni a fost diagnostică cu această boală gravă. De atunci, fiecare clipă este o luptă crâncenă cu viața.

Amelia a avut o viață normală până la apariția unui „nodul”. Investigațiile medicale avea să îi aducă cea mai tulburătoare veste, a fost diagnosticată cu cancer.

Când cei mai mulți părinți se bucură de fiecare pas  pe care îngerașii lor îl fac, părinții Ameliei speră la o minune în fiecare zi.  Speră că fetița lor va avea o viață normală.

”Amelia Morari o fetiță dulce, cu un zâmbet molipsitor și poftă de joacă mereu, trece de la începutul vieții prin momente grele”.

Haideți să ne molipsim de zâmbetul Ameliei și să nu îl lăsăm să se stingă.

Ce trebuie să faci?

Acceseaza http://www.galantom.ro/daruiesteziuata/fundraising_pages/create?id_project=459

 

Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Multumim! 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

14

Suma:

2,195 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Din inimă pentru Amelia

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

0 RON

Suma:

0

Galantomi:
Donatii

In beneficiul: Din inimă pentru Amelia

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

2,195 RON

Suma:

2

Galantomi:
14 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea. Best gift ever for my birthday

40 pe 4 Aprilie!  Inca imi doresc toate lalele din lume insa as vrea ca anul acesta sa fie despre Amelia. Ea are nevoie de orice ajutor ii putem ofer

3,000 RON Target
1,615 RON Suma
9 Donatii
53.833333333333% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

http://salveazaoinima.galantom.ro/projects/view?id=459 Anul acesta de ziua mea nu îmi mai doresc flori și cadouri.Anul acesta am învățat că via

500 RON Target
580 RON Suma
5 Donatii
100% Complete