David Caragea

Eu sunt David si am 1 an si 6 luni, iar de curand am fost diagnosticat cu o boala care nu-mi da voie sa copilaresc si sa cresc asa cum orice copil ar trebui sa o faca. Doctorii spun ca am cancer in faza lV, eu fiind atat de mic nu stiu ce inseamna asta, insa ii vad pe mami si pe tati atat de tristi si inteleg ca, ceva rau se intampla cu mine.

Am nevoie de operatie la cap, de chimioterapie, dar toate acestea sunt foarte scumpe si eu nu am banuti, mami si tati au cheltuit si ei banutii lor pentru ca fiecare zi in clinica costa.

De aceea, va rog pe voi oameni cu suflet bun sa ma ajutati sa zambesc din nou alaturi de parintii mei.

Nu stiu inca cati banuti imi trebuie, insa i-am auzit pe mami si tati vorbind despre 100.000 de dolari, urmand ca in urmatoarele zile sa afle mai exact.

Orice banut ma ajuta sa merg mai departe si sa incerc sa fiu sanatos, iar pentru orice banut donat de voi, eu va multumesc si indraznesc sa sper ca, candva voi putea sa va ofer un zambet sanatos si plin de multumiri.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

43

Suma:

7,843 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: David Caragea

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

7,843 RON

Suma:

2

Galantomi:
43 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

300 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua noastra

UPDATE: Si Radu doneaza ziua lui de nastere! Cu ocazia implinirii unui anisor de viata, am decis ca in loc de prea multe cadouri, Maya si Eduard sa fa

6,000 RON Target
7,843 RON Suma
43 Donatii
100% Complete